Kansalainen Karuranta

Mistä musulle poliittinen koti

 

Terve. Olen liittymässä Muinaissuomalaisiin. Muinaissuomalaisiin pääsyyn on kuulemma vain yksi edellytys. Etnisyyden eli verenperimän pitää sisältää yli puolet suomalaista DNA-perimää. Muita edellytyksiä ei kaiketi olekaan. Mielipide asiasta kuin asiasta saa olla ja pitääkin olla mitä tahansa. Musut ovat ylpeitä etnisestä olemuksestaan mutta eivät pidä itseään muita parempina, no ehkä jääkiekossa.

 

 

Tein itse tällaisen DNA-testin Myheritage-palvelun kautta. Etnisyyteni on suomalainen 97,3% maustettuna itäeurooppalaisilla mausteilla. Olen siis etninen, paljasjalkainen suomalainen, ollut ainakin sen viimeiset 100 000 vuotta. En tosin puhdasrotuinen. Tämä siis vastauksena niille useille, ”suomalaisuuden” perään kyselleille puheenvuorolaisille.

Mielestäni kyseinen palvelu on helppokäyttöinen ja mielenkiintoinen historiasta kiinnostuneelle. Sain tietää, että kaukaisin tunnettu isoisäni johtaa Juho Heikkiseen (syntynyt n. 1580) Oulujärven pitäjästä ja että eräs epävarma yhteys vie kaveriin nimeltään Severi, jonka isä kuoli ruttoon Viipurissa ja toinen veli ryhtyi amiraaliksi ja toinen Suomen piispaksi rustaten tätä ennen jotain suomennoksia Mika Maajussin kanssa. Eräs esi-isä värkkäsi piruuttaan Pelkosenniemen tuppukylän keskelle kairaa.

Sukuni on lähiaikoina (n. viimeiset 300v.) pääsääntöisesti pyörinyt itälappiin painottuen ja Sallan seudulla. Tämän alueen vouteja, talollisia ja varsinkin pappissukuja löytyy useita. Sukulaiset ovat todistettavasti maksaneet veroja kruunulle ainakin 1600-luvun puolesta välin tähän päivään. Käykääs katsomassa Sallan kyläraitilla, mihin kaikkeen on verorahat investoitu.

 

Havaitsin myös, miten kuolon kylmä viikate on niittänyt sukulaisia tasaisesti aaltoillen vuosisadasta toiseen. Tiettyinä aikakausina on suvunjatkajia jäänyt vain yksi tai kaksi mikä kertoo sen ajan raadollisesta maailmanajasta, jolloin lapsia tehtiin kyllä. Milloin on tarvinnut kruunu tykinruokaa Venäjälle tai saksanmaalle. 1600- ja 1700-luvuilla sotiin lähtijöistä on palannut yleensä joka kymmenes. Muutamia suunniteltuja ruotsiherrojen sotatoimenpiteitä on pitänyt viivyttää, että suomalaisnuoret kasvavat siihen ikään, että jaksaa kivääriä kantaa. Aina ei jaksettu edes odottaa ja siitä hyvästä Ruotsi menetti koko Suomen. Vieläkin suurempana vitsauksena on koko ajan painaneet sairaudet, ilmastomuutoksen aiheuttamat katovuodet keskiajalta 1800-luvun loppuun ja huonot hallitsijat kautta linjan.

 

Koska olen utelias luonteeltani ja aikuisikäni kynnyksellä olen ajatellut kokeilla varovasti jotakin puoluetta. Mutta mikähän puolue ottaa suojiinsa etnisen suomalaisen, joka suhtautuu varovaisen negatiivisesti Euroon, Euroopan Unioniin, ikuiseen talouskasvuun ja ihmisen aiheuttamaan ilmastonmuutokseen. Toivon salaa itsenäistä Suomea ja että Suomi ei sotkisi nyrkkejään liian syvälle erilaisiin liittoumiin, joita minä ja lapseni taas kerran joudutaan setvimään.

 

Uskon tieteisiin ja epäilen kapitalistin sotkeneen tiedemaailmaa rahoittamalla vähemmän ”ilmaista energiaa kaikille”-projekteja kuin suosimalla omiaan. Uskonnoltani olen lähinnä vapaamielinen hindu, joka ei murehdi toisten uskonasioita, kunhan ne eivät vaikuta käytännön elämään ja nauraa partaansa nykyiselle sähköauto hypelle. Olen ehkä teoissani oikeistolainen ja sisäisesti vasemmistolainen. Jaottelen ihmisiä meihin ja muihin. Työssä käyn julkisella sektorilla ja vapaa-ajalla osallistun reserviläistoimintaan. Tosin tällä hetkellä olen pitkällä sairaslomalla ja siksi minulla onkin aikaa kirjoitella tällaisia blogikirjoituksia.

Vaalipuheissa tulee aina ympäripyöreää oikeudenmukaisuus, ikuinen talouskasvu ja minustakin kuulemma välitetään tai ainakin jotain veroja lasketaan. Maksan kyllä ilolla veroja, kun voin olla varma, että ne rahat jäävät tänne Suomeen pyörimään.

Lähinnä etsin vastausta kysymykseen jokaiselta puoluettaan tarjoavilta seuraavanlaisessa kuvitteellisessa tilanteessa, jossa puolueenne voittaa vaalit seuraavan sata vuotta peräjälkeen. Oppositiokin on omasta puolueesta. Mitkä asiat tulevat konkreettisesti muuttumaan Suomessa ja miten?

 

Mikä on puolueenne päämäärä? Mitä asioita on täytynyt tapahtua, että päämääränne olisi toteutunut?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Toi musu lyhennys on jo muunsukupuolisel puolueel varattu .

Ja musu lyhennettä myös maahanmuuttajista ruotsis muistaakseni käytetään.

Miten muuten MuinaisSuomalaisten puolue kirjas sanotaan jos arjalaiseen sukupuuhun mulatti kakaroita ilmestyy .
Tuleeko kenkää puolueesta ?

Käyttäjän TimoKohvakka kuva
Timo Kohvakka

"Etnisyyteni on suomalainen 97,3% maustettuna itäeurooppalaisilla mausteilla... ...Olen siis etninen, paljasjalkainen suomalainen, ollut ainakin sen viimeiset 100 000 vuotta."

Tuo 97,3% prosenttia kertoo että kyseessä on autosomaalinen testi, joka taas johtaa siihen ettei mitään johtopäätöksiä voi tehdä muutamaa sataa vuotta kauemmas. Pidemmän tähtäimen testit ovat SNP-markkereilla saatavat tulokset eli isä- ja äitilinja, mutta 100 000 vuotta on niin pitkä aika ettei suomalaisuutta ole ollut olemassa sen enempää kielellisessä kuin geneettisessäkään merkityksessä saatikka edellä mainittuja maantieteellisesti täällä.

Heikki oli muinaisuskon karhun korvaava nimi katolilaisuudessa, joten tämä on yksi mahdollinen selitys ensimmäisen tiedetyn esi-isäsi nimelle. Geenitestit ovat avanneet huikeat mahdollisuudet sukututkimukseen ja omaanikin koskien sillä on saavutettu vastauksia, jotka eivät millään muulla tavoin olisi löytyneet. Ehkä sukusi on tullut samaa Kokemäki-Häme-Savo reittiä kuten omanikin, josta matka usein jatkui pohjoiseen.

Käyttäjän pakanapoika kuva
Torsti Karuranta

No harmi. Se satatuhatta vuotta olisi vaan ollut itselle sellainen mukava etappipiste, että olisi voinut jo muuallekin lähteä.
Koskahan ne muinaissuomalaisten juhlat sitten voidaan pitää? Kieli lienee tuhannesta kahteen vuotta vanhaa.
Oma huima teoriani geneettisestä merkityksestä liittyy viimeisimpään jääkauteen, jolloin maailman väestö kutistui muutamiin kymmeniin tuhansiin ja jäi eristyksiin pitkiksi ajoiksi muutamille alueille. Näillä alueilla väestö pakostakin ryhtyi samaan ihonväriin ja puheenparteen. Käsittääkseni kansat rodullisesti sekoittuivat vasta uudella ajalla, jolloin ilmestyi sanoja mestitsi, mulatti ja sambo.
Vielä viime vuosituhannen lopussa turkulaisessa nakkikioskissa myyjä erotti puheenparresta laitilalaisen, kalantilaisen ja paljasjalkaisen turkulaisen toisistaan.
Suomalaisten ja arjalaisten suhteista minulla ei ole hajuakaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset